Valper

Valper.

Vi har planlagt valper etter NUCH Shantari's Pippi Fiddesdatter og NUCH Urtehagens I Hudini!

Hudini Pippi

Ja det va det vi planla, men den gode Pippi hadde ikke til hensikt å forandre på livsstilen :) Til tross for iherdige forsøk av Hudini og lett oppfordrende hjelp fra oss forventningsfulle to-beinte, ville hun bare ikke. Da får naturen styre og være i fred.

 

Vi har både vært på besøk hos Hudini og vært så heldige å få lov å ta han med hjem, og har fått lært å kjenne en flott kosegutt med både futt og herlig gemytt!

 

Da får vi heller satse på nytt blod og nye gener når tiden er inne :)

Nytt: Vårt nye tilskudd Smilla, se hennes egen side.

 

 

 

 

Ta gjerne kontakt på mobil: 99040753 eller e-mail: heiroso@online.no hvis det er noe du lurer på.

 

 

Copyright © All Rights Reserved.

Valpene vokser opp sammen med familien og resten av husets firbente dyr; irsksetter-hanne Spirit og 4 rasekatter. De første 3 ukene er de på eget rom ilag med mammaen og meg som kommer til å sove sammen med dem, men det kan hende mammaen ikke har lyst å være for seg selv i det hele tatt. Da blir gjenget flyttet ned til stuen på dagen, men får det rolig uten besøk utenfra til de har fått opp øynene.

 

Sosialiseringen begynner fra dag én, med rolig håndtering. Når øynene åpner seg vil det økes gradvis med ulike to- og firbeinte, lyder og miljø når de er klare for det. Kloklipp, pelsstel, litt pusking med gummer/tenner og ører er godt å vennes til etterhvert. De vil bli tatt med på bilturer og selvsagt få tumle ute i hagen og treffe andre snille hunder.

 

 

Valpene leveres når de er minimum 8 uker. Vi vurderer hver enkelt valp

 

* Etter NKK's og Norsk Schapendoesklubb's regler.

* Med stamtavle fra NKK.

* Helseattest.

* Chippet og registrert i Dyreidentitet.

* Parasittbehandlet.

* Vaksinert.

* Forsikret.

* Valpepakke fra Royal Canine/Eukanuba.

 

 

Med på veien får du/dere også boken "Valpen flytter hjemmefra" av Linn Palm, som gir gode råd for den første tiden i nytt hjem, valpepakke, fôr som valpen er tilvent, teppe med mamma-lukt og halsbånd/lenke som valpen vil være litt vant med.

 

Jeg vil alltid kunne nåes på mobil hvis det er noe du/dere lurer på.